A fasírthoz megmossuk és összevágjuk a mángoldot és a koriandert, majd összegyúrjuk az összes hozzávalót. Lapos pogácsákat formázunk belőle. Egy sütőpapírt kiolajozunk, rátesszük a korongokat, megspricceljük a tetejét is olajjal. 200 fokos sütőben megsütjük, félidőben megforgatjuk.
A salátához a répát megtisztítjuk, az almát megmossuk, mindkettőt zsülienre vágjuk. A diót száraz serpenyőben megpirítjuk, durvára aprítjuk, a feta sajtot pedig elmorzsoljuk. Összeforgatjuk a répát, az almát, az áfonyát, a diót meg a sajtot. Az öntet hozzávalóit egy kisebb befőttesüvegbe töltjük, és összerázzuk. Tálalás előtt a salátára öntjük, összeforgatjuk.
Megjegyzés
A recept a Vidék íze receptmagazin májusi számában jelent meg.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.