A karfiolt megmossuk és rózsáira szedjük, a sárgarépát meghámozzuk és felaprítjuk. Forrásban lévő, sós vízben mindkettőt félpuhára főzzük, majd leszűrjük és lecsepegtetjük.
A csirkemellet felcsíkozzuk, majd megsózzuk és megborsozzuk, és a felforrósított olajon megpirítjuk.
A vajat felolvasztjuk, majd hagyjuk kihűlni. Szétválasztjuk a tojásokat. A sárgájákat simára keverjük a vajjal és 3 ek liszttel, majd hozzáadjuk a csirkemellet, a zöldségeket, a sajt felét és a felaprított petrezselymet. Sóval és szerecsendióval ízesítjük. A tojásfehérjéből kemény habot verünk, és a csirkés alaphoz forgatjuk.
Egy tűzálló tálat kivajazunk, és megszórjuk 1 ek liszttel. Belesimítjuk a zöldséges-csirkés keveréket, a tetejét megszórjuk a maradék sajttal, és 180 fokra előmelegített sütőben 40 perc alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.