A megmosott és szárazra törölt csirkecombot bedörzsöljük a fokhagymával, megsózzuk, megborsozzuk, , megszórjuk paprikával és meglocsoljuk egy kevés olajjal. Ezután lefedve egy éjszakára a hűtőbe tesszük.
Másnap a krumplikat áztatás után megkapargatjuk, és sós vízben előfőzzük. A répát megpucoljuk, felkarikázzuk, megsózzuk, megszórjuk kakukkfűvel, és megpároljuk. A krumplit egy serpenyőben a csirkecombbal együtt megsütjük.
Amikor már majdnem kész, a krumplit megszórjuk aprított fokhagymával és petrezselyemmel. A csirkecombot a párolt répával és a petrezselymel burgonyával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.