A sütőt 180 fokra előmelegítjük. Kivajazzuk a sütőformát vagy belehelyezünk papírkapszlikat.
A megmosott és szárazra törölt barackokat apró kockára vágjuk. A lisztet elkeverjük a sütőporral, szódabikarbónával és a csokoládédarabokkal.
Egy másik edényben felverjük a tojásokat, és jól kikeverjük a cukorral, az olajjal vagy vajjal és a tejföllel.
Hozzáadagoljuk a lisztes keveréket, és jól összedolgozzuk, amíg egynemű anyagot nem kapunk. Ezután finoman beleforgatjuk a darabokra vágott gyümölcsöt.
A tészta felét a formákba adagoljuk, mindegyikbe teszünk egy-egy kis darab karamellt, majd beborítjuk a tészta másik felével. Kb. 20-25 perc alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.