Elkészítés: A karfiolt és a paradicsomot egy tűzálló tálba helyezzük.
Egy serpenyőben felolvasztjuk a margarint, belekeverjük a lisztet, felöntjük a tejjel, és a mártást hagyjuk főni. Hozzáadjuk a sajtotés a szószt. (A mártásnak nem szabad felforrni.)
Ráöntjük a zöldségre, és kb. 10 percig 250 C-fokon sütjük.
A hagymát felkarikázzuk, a mézzel elkevert ecettel összeforgatjuk, és olajban megpirítjuk, majd a felaprított fűszereket is hozzáadjuk. Lecspegtetjük.
Egy tálon halmokba rakjuk a karfiolt, és a hagymakeverékkel megszórjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.