A palacsintatésza alapanyagait összekeverjük egy nagy tálban, majd fél óra pihentetés után a szokásos módon egyesével kisütjük a palacsintákat.
A banánt összeturmixoljuk, hozzáadjuk a citromlevet, a darált diót és a porcukrot, és jól kikeverjük. A töltelékkel minden palacsintát megtöltünk, és felcsavarjuk őket.
A tojást kettéválasztjuk, és a fehérjét kemény habbá verjük. A tojássárgákat, 1/2 dl tejet, ízlés szerint cukorral, vaníliás cukorral és a pudingporral kikeverjük. Folyamatos keverés közben hozzáöntjük a maradék forró tejhez, és habverővel addig keverjük, amíg besűrűsödik. A tűzről levéve belekeverjük a kemény habbá vert fehérjét. A megtöltött palacsintákhoz tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.