A banánpalacsinta elkészítéséhez a banánt villával összetörjük annyira, hogy sűrű pürét kapjunk. A tojásokat felverjük, majd a banános péphez keverjük, és hozzáadjuk a sütőport, valamint a vaníliakivonatot is.
Közepes hőmérsékleten felforrósítjuk a palacsintasütőt, és kikenjük az olaj felével. A tészta feléből a palacsinasütőbe kanalazunk két kisebb palacsintát. 1-2 percig sütjük mindkét oldalukat, majd tányérra csúsztatjuk őket. Ugyanígy járunk el a maradék tésztával.
A palacsintákat banánkarikákkal vagy ízlés szerinti szezonális, friss gyümölcsökkel tálaljuk.
Megjegyzés
Lisztmentes, gluténmentes, tejmentes, cukormentes palacsinta recept nagyon egyszerűen.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.