A kifliket felaprítjuk. A pudingport kikeverjük a kávéval, majd 15 percig hagyjuk állni. Hozzáadjuka vajat, és sűrű krémmé főzzük.
A tojásokat szétválasztjuk. Amikor kihűlt a krém, egyenként hozzáadjuk a tojássárgájákat 1-1 ek porcukorral együtt. A fehérjéket kemény habbá verjük, és a masszához forgatjuk.
Kivajazunk 4 db tűzálló formát, majd meghintjük a porcukorral.Beletöltjük a kiflis keveréket, és vízzel töltött tepsibe állítjuk a formákat. 180 fokos sütőben kb. 45 perciggőzöljük. Díszíthetjük vaníliás porcukorral és egész kávészemekkel. Vaníliakrémmel vagy tejszínhabbal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.