A pudingot megfőzzük 2,5 dl tejjel, és rögtön egy jénai tálba simítjuk, majd hagyjuk kihűlni. A piskótákat a maradék tejjel elkevert kávéba mártogatjuk, majd a puding tetején elrendezzük őket.
A csokoládét vízgőz felett megolvasztjuk (ehhez adhatuk 1 evőkanálnyi olajat), majd kissé kihűtjük (de még maradjon folyékony), és a piskótarétegre öntjük. Kihűtjük.
A habtejszínt kemény habbá verjük, majd a hideg tejszínhabbal díszítjük a tetejét, végül ízlés szerint megszórjuk a tört dióval, mandulával vagy csokival.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.