Előmelegítjük a gofrisütőt. A lisztet összekeverjük a sütőporral, a vaníliás cukorral, a cukorral és egy csipet sóval.
Egy kancsóban eldolgozzuk a tejet a tojással és az olvasztott vajjal. Óvatosan a száraz hozzávalókhoz forgatjuk.
A masszából nagykanálnyi adagokat sütünk az olvasztott vajjal kikent gofrisütőben. Minden újabb adag előtt ismét kikenjük vajjal a sütőt.
A csokiöntethez felforraljuk a habtejszínt a mézzel és az instant kávéval. Lehúzzuk a tűzről, és elkeverjük benne a vajat és az étcsokit. A gofrit langyosan tálaljuk a még forró csokoládéöntettel, valamint tejszínhabbal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.