Az étcsokoládét és a vajat egy lábasba tesszük, folyamatos kevergetés mellett felolvasztjuk, majd hagyjuk kihűlni. A tojásokat szétválasztjuk. A sárgáját habosra keverjük a porcukorral, a fehérjéből kemény habot verünk, és óvatosan összeforgatjuk a sárgájával. A liszthez hozzáadjuk a sütőport, az őrölt fahéjat és az őrölt mandulát. A tojásos masszához hozzákeverjük a lisztes keveréket, majd a csokis- vajas krémet.
4 db mini kuglófformát kivajazunk és kilisztezünk és beleöntjük a tésztát. 180 fokra előmelegített sütőben 45 percig sütjük. A formában hagyjuk langyosra hűlni, majd óvatosan rácsra borítjuk, és megvárjuk, amíg teljesen kihűl.
A tejszínt felmelegítjük. Egy másik lábosban felolvasztjuk az étcsokoládét. Hozzáadjuk a tejszínt és a kávélikőrt. Összekeverjük, és hagyjuk kihűlni. A mázt ráöntjük a süteményekre, és hagyjuk megszilárdulni.
2024.06.13.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.