A tejet meglangyosítjuk, hozzáadjuk a lisztet, a sót, az élesztőt, a cukrot és a tojásokat. Alaposan összedolgozzuk, majd lefedjük, és meleg helyen 1 órán keresztül kelesztjük.
Közben az almát és a körtét gerezdekre vágjuk, és eltávolítjuk el a magházukat. Meglocsoljuk a citromlével, és megszórjuk fahéjjal.
A tésztát átgyúrjuk, majd egy kivajazott tűzálló tálba helyezzük. Belenyomkodjuk az alma- és a körteszeleteket, és további 15 percig hagyjuk kelni. Megszórjuk a mandulával és a mazsolával, és rámorzsoljuk a vajat.
175 fokra előmelegített sütőben 45 percig sütjük. Közben elkészítjük a vaníliaszószt: 5 ek tejet felforralunk 2 ek cukorral. A többi tejet kikeverjük a pudingporral és a tejszínnel, majd a cukros tejhez adjuk, és együtt főzzük, amíg be nem sűrűsödik, majd a felfújthoz kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.