Keverjük a liszthez a diót, a vajat, a fahéjat és a kétféle cukrot. Gyúrjuk simára, nyújtsuk 3 mm vékonyra, és szúrjunk ki belőle 24 tojásformát. Süssük őket 180 fokos sütőben kb. 10 percig.
Keverjük össze a krém hozzávalóit. Kenjük meg a kihűlt tésztatojások felét a krémmel, és fedjük be őket a többi tésztával. Helyezzük hűtőszekrénybe 1-2 órára.
A tojásfehérjét keverjük simára a porcukorral, és színezzük ételszínezékkel. Díszítsük a tojásokat a mázzal, a cukorgyöngyökkel, a marcipán pillangókkal és a virágokkal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.