A tortához az instant kávéport egy nagy tálba tesszük és elkeverjük 2 evőkanál forró vízzel.Hozzáadjuk a vajat, a barnacukrot, a tojásokat, a lisztet és a sütőport, majd simára keverjük.
A krémet két 18 cm átmérőjű, kerek, kivajazott, kilisztezett tortaformába öntjük, és 180 fokra előmelegített sütőben kb. 25-30 percig sütjük.
Ha kész, kivesszük a sütőből, és hagyjuk a formában hűlni 5-10 percig. Majd kiborítjuk a formából, sütőrácsra tesszük és hagyjuk teljesen kihűlni őket.
A vajas krémhez a kávéport egy nagy tálba tesszük, és elkeverjük 3 evőkanál forró vízzel. Hozzáadjuk a vajat, a cukrot, és krémes állagúra keverjük.
Az egyik tortát egy tálra tesszük, rákanalazzuk a krém egy részét, elkenjük rajta, majd ráhelyezzük a másik tortát. A maradék krémet szépen elkenjük a sütemény tetején és oldalán. Végül díszítésként szórjuk a tetejére a diószemeket.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.