Az almát meghámozzuk, kicsumázzuk és lereszeljük, majd lábosba rakjuk. Rászórjuk a cukor 2/3-ad részét, 4 ek vizet, és kb. 10 perc alatt puhára pároljuk.
Közben a vaníliás pudingporokat a maradék cukorral és 8 ek vízzel összekeverjük, az almához öntjük, majd kevergetve 5 percig főzzük (ennyi idő alatt jól besűrűsödik).
Ezután egy kb. 25-30 cm-es tepsit kirakunk a kekszek felével, erre ráöntjük a meleg almakrémet, majd a tetejét elsimítjuk, és elrendezzük rajta a maradék kekszeket.
A kakaóport a porcukorral és a langyos vajjal összekeverjük, kicsit felmelegítjük, és a kekszekre öntjük, majd elkenjük rajta. 4-5 órára, de akár egy éjszakára hűtőbe rakjuk. Másnap felszeleteljük és tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.