Elkészítés: A 7 tojásfehérjét a 7 evőkanál cukorral felverjük. Hozzákeverjük 2,5 evőkanál liszt, fél csomag sütőpor és 2,5 evőkanál búzadara keverékét, végül hozzáadunk 1 evőkanál étolajat.
Sütőpapírral bélelt tepsiben közepes lángon sütjük, de sütés előtt, már a tepsiben a masszára 12 dkg vágott diót szórunk.
Amikor megsült, még melegen a tetejét mogyorós csokikrémmel vékonyan átkenjük.
A krémhez jól összefőzzük a 7 tojássárgáját 10 dkg cukorral, fél liter tejjel, 3 evőkanál liszttel és 1 csomag vaníliás pudingporral. Ha a krém kihűlt, 25 dkg margarint keverünk hozzá.
A krémet kétfelé osztjuk, az egyik fehéren marad, a másik feléhez 10 dkg olvasztott csokit keverünk.
Ha kész, rétegezzük a hozzávalókat úgy, hogy alulra kerül a tészta, majd a sárga krém következik. Erre hideg tejben áztatott, négyzet alakú háztartási kekszet rakosgatunk sorba, majd a csokis krém következik. A tetejére olvasztott tortabevonót csurgatunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.