A cukrot, a tejet és a margarint összekeverjük, és feltesszük főni.
Amikor már majdnem forr, belekockázzuk a margarint, és tovább főzzük, addig, amíg be nem sűrűsödik.
A kekszeket összeragasztjuk a kész krémmel úgy, hogy egy kisebb rudat alkosson, de meghagyjuk a krém negyedét.
Alufóliára tesszük a tekercset, kívülről rákenjük a maradék krémet, majd bekenjük az olvasztott csokoládéval, amit hagyunk kihülni. Ezután betekerjük az alufóliába, és egy éjszakára hűtőbe tesszük, hogy a keksz megpuhuljon.
Ferdén szeletelve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.