Elkészítés: Előző este a tejfölöket egy tűzpiros és egy napsárga keverőtálba oszt (a kicsit fele-fele alapon). Az egyik tálba a tejfölhöz 2 vaníliás cukor, a gyümölcs, 1 kupak aroma, édesítő ízlés szerint. A másik tálba hozzá a maradék cukor, a kakaó, kevés rum, édesítő ízlés szerint.
A tepsibe (19X32-es) lerak egy réteg kekszet, rá bőven a gyümölcsös-vaníliás tejföl, eloszlat. Újabb réteg keksz (a töröttek is mehetnek), rá bőven a kakaós tejföl, elsimítgat. Rá az utolsó réteg keksz, a maradék tejfölt váltogatva rákanalaz, tetején, szélén is elegyenget, villával vagy fogpiszkával cirkalmatos mintákat varázsol a tetejére, egymásba gabalyítva a színeket.
Megszór csokiforgáccsal, éjszakára, illetve legalább 12 órára hűtőbe dug.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.