Elkészítés: A burgonyát meghámozzuk, megmossuk, és 2 centis kockákra vágjuk. A kelbimbókat száruktól, foltos leveleiktől megtisztítjuk és a kettőt együtt annyi sós vízben, amennyi éppen ellepi, puhára főzzük. (Ha mélyhűtött kelbimbót veszünk, azt később kell a burgonyához adni, mert rövidebb idő alatt puhul meg.) Közben a szalonnát vékony csíkokra szeljük, és egy serpenyőben kiolvasztjuk úgy, hogy a vajat is hozzáadjuk. A lisztet néhány perc alatt kevergetve megpirítjuk rajta, majd a húslevessel felengedjük. Végül a felaprított petrezselymet is beleszórjuk és a leszűrt burgonyát meg kelbimbót beleforgatjuk. Jól megsózzuk, megborsozzuk és reszelt szerecsendióval fűszerezzük. Párolt húsok mellé a legjobb, de sültekhez is illik.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.