A lisztet, a sót, a sütőport, a cukrot és a joghurtot egy tálba öntjük és összegyúrjuk. Majd egy rudat formázunk belőle, amit 6 egyforma részre vágunk.
Kb.10 centis karikára sodorjuk őket, és a közepébe reszelt sajtot teszünk. Ezután a tésztat úgy fogjuk össze hogy kis batyú legyen belőle. Ezt egy lisztes gyúródeszkán lágnos formára sodorjuk.
Forró olajban kisütjük őket, a tetejét fokhagymás olajjal kenjük meg, sajtot szórunk rá. és meglocsoljuk tejföllel.
Megjegyzés
Ennél finomabb egyszerűbb és gyorsan elkészült lángosal még nem találkoztam Nagyon finom .Nem olajos könnyű tésztas
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.