Elkészítés: A sertéskarajokat vékonyra veregetjük. 4 szeletet vékonyan megkenünk mustárral, sózzuk, borsozzuk, és ráfektetjük a szalonnaszeleteket. Hogy senki se tudja meg, mit rejt a bunda, a másik 4 szeletet is megfűszerezzük, és óvatosan betakarjuk vele a szalonnás húsokat. Fogpiszkálóval vagy hústűvel rögzítjük, bécsi módra bundázzuk, bő, forró olajban aranybarnára sütjük.
Körítsük hasábburgonyával, adjunk mellé jóféle házi savanyát, meg ha a Papa hozna fel a pincéből egy kis „pirossat”.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.