A lecsós szelethez a vöröshagymát apró kockákra vágjuk és 2 evőkanál olajon üvegesre pirítjuk.
A hagymához adjuk a felszeletelt paprikát és a kockákra vágott paradicsomot, sózzuk, borsozzuk.
Rövid ideig együtt pároljuk, majd hozzáöntjük a paradicsom sűrítményt és ízlés szerint egy pici cukrot.
A hússzeleteket, ha túl vastagnak tűnnek, kicsit kiklopfoljuk, majd mindkét oldalán sózzuk, borsozzuk, és egy felhevített serpenyőben kevés olajon mindkét oldalán elősütjük.
A félkész lecsóhoz adjuk az elősütött húst, pici vizet öntünk rá, majd lassú tűzön, lefedve készre pároljuk. Friss kenyérrel, rizzsel vagy tarhonyával kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.