A megtiszított karajszeleteket megsózzuk és megborsozzuk. Serpenyőben felhevítjük az olajat, majd néhány perc alatt pirosra sütjük a hússzeletek mindkét oldalát.
A húst félretesszük, majd a maradék zsiradékban megpirítjuk a lisztet. Félrehúzzuk, hozzáadjuk a fűszerpaprikát, és felöntjük a vízzel. A tűzre visszatéve beletesszük a hússzeleteket, és fedő alatt legalább 20 percen keresztül főzzük.
Amint a hús megpuhult, megszórjuk őrölt köménnyel, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, átforraljuk, és ízlés szerinti körettel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.