A kókuszgolyókhoz a túrót a tojássárgájával, a cukorral és a kókuszreszelékkel összekeverjük, és diónyi gombócokat készítünk belőle, majd egy órára a hűtőbe helyezzük.
A tésztához a cukrot a puha margarinnal habosra keverjük, hozzáadjuk a tojásokat és a megmaradt fehérjét. Hozzávegyítjük a tejet, a tejfölt, a kakaót és a sütőporral elkevert lisztet.
Sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk a tésztát, és elszórva belenyomkodjuk a keményre hűlt kókuszgolyókat. 180 fokra előmelegített sütőben kb. 40 percig sütjük.
A krémhez a tojást a cukorral, a vaníliaaromával és a liszttel csomómentesre keverjük, majd lassú tűuön pudingot főzünk belőle.
A kihűlt tésztára kenjük a krémet, és ízlés szerint kakaóporral díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.