Elkészítés: A tésztához való alapanyagokból 3 darab 4 tojásos piskótalapot sütünk, a gáztepsinél kisebb méretű tepsiben. Mindegyik laphoz 4 tojássárgáját 4 evőkanál cukorral kikeverünk, majd 4 keményre felvert tojásfehérjehabbal összevegyítjük, beleforgatjuk az 1 mokkáskanál sütőporral, 1 mokkáskanál citromhéjreszelékkel elkevert lisztet, és előmelegített sütőben, sütőpapírral kibélelt tepsiben kisütjük.
A krémet úgy készítjük, hogy a liszthez 2-3 evőkanál cukrot, 1 csomag vaníliás cukrot adunk, és apránként hozzáöntjük a tejet, csomómentesen elkeverjük, majd lassú tüzőn sűrű krémmé főzzük.
Amíg kihűl, a szobahőmérsékletű margarint porcukorral habosra kikeverjük, majd a kihűlt tejes krémmel és a kókuszreszelékkel összekeverjük.
A piskótalapokat megkenjük a kókuszos krémmel, málnadarabokat szórunk rá, és mindhárom lapot egymásra rétegezzük. A legfelső lap tetejét is megkenjük krémmel, málnaszemeket rakunk rá, és megszórjuk kókuszreszelékkel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.