Elkészítés: A puha vajat a cukorral habosra keverjük, a tojásokat egyenként hozzáadva jól kidolgozzuk. A kókuszreszeléket, a lisztet és a sütőport összekeverjük, majd a tejjel és a meghámozott, kicsumázott, kockákra vágott almával a tojásos vajhoz adjuk.
Egy 26 cm átmérőjű, alacsony peremű tortaformát vékonyan kivajazunk, zsemlemorzsával meghintjük, és a keveréket belesimítjuk. A cukrot és a mandulát a tetejére szórjuk.
Előmelegített sütőben, a közepesnél erősebb lángon (190 Celsius-fok, légkeveréses sütőben 170 Celsius-fok) 35 percig sütjük. Ha egy napig áll, még finomabb.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.