A megmosott csirkeszárnyakat a forgónál még félbe vágjuk. A sós szójaszósz és a kóla, ami a benne lévő karamell sziruptól édes ízű, képezi majd a pácot. Ráöntjük a szárnyra és 2-3 órára betesszük a hűtőbe. Akár azonnal is készíthető, a hús hamar átveszi az aromákat.
Olajat hevítünk egy serpenyőben. A csirkeszárny minden oldalát nagy lángon lepirítjuk. Ehhez hozzá öntjük a pác levet és 0,5 dl kólát. Aki szeretne, csiliport vagy fokhagymaport is tehet még hozzá.
Lefedve, közepes lángon 10 percig főzzük. 10 perc után nagy lángon, fedő nélkül sütjük a csirke szárnyakat, amíg a kóla el nem párolog és ragacsos állagú nem kezd lenni. Közben gyakran forgatjuk.
Ha kész, kiszedjük a csirkeszárnyakat, szezámmaggal megszórjuk.
Vizet forralunk. Az üvegtésztát egy tálba tesszük. Ráöntjük a forró vizet, gyakran megkeverjük. A kész tésztát megforgatjuk a serpenyőben maradt szósszal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.