Összedolgozzuk a finom lisztet, túrót és puha vajat. 1 csipet sóval ízesítjük, és kb. 20 percig a hűtőben pihentetjük. Lisztezett deszkán vagy munkalapon kinyújtjuk a tésztát 3 mm vastagságúra.
A felvert tojással megkenjük, megszórjuk a sóval és a köménymaggal, majd kb. 10 x 1 cm hosszúságú csíkokra vágjuk derelyeszaggatóval. Sütő papírral kibélelt tepsibe helyezzük őket egymástól 2 cm távolságra, és 170 fokra előmelegített sütőben 10 perc alatt aranybarnára sütjük őket.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.