A lisztet, a sajtot és a sót összevegyítjük, az élesztőt kevés cukros tejben felfuttatjuk, a tojást a tejfölt és az olvasztott vajat összekeverjük. Az egészet összedolgozzuk annyi tejjel, hogy közepesen lágy tésztát kapjunk. Fél óráig pihentetjük, majd átgyúrjuk és ismét félóráig pihentetjük.
A paradicsompürét összekeverjük sóval, cukorral és pizzás fűszerkeverékkel.
A megkelt tésztát enyhén lisztes felületen, kb ujjnyi vastagságra kinyújtjuk, megkenjük a pizzaszósszal és megszórjuk reszelt sajttal, azután pizzavágóval, vagy éles késsel tetszés szerinti nagyságú rudakat vágunk és sütőpapírral bélelt tepsibe rakosgatjuk.
180 fokra előmelegített sütőbe szép pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.