Az élesztőt 1,8 dl langyos vízbe a cukorral és 2 ek liszttel együtt elkeverjük. Meleg helyen hagyjuk felfutni. A tálba szitáljuk a többi lisztet, majd hozzáadjuk a felfuttatott élesztőt és a sót, majd összegyúrjuk.
Lisztezett felületre tesszük, és alaposan összedolgozzuk, miközben néhányszor az asztalhoz csapkodjuk. Ha már hólyagos a tészta, cipót formázunk belőle, és 30 percig kelni hagyjuk. Közben felszeleteljük a paradicsomot, a bazsalikomot, a sonkát és a mozzarellát.
Ha megkelt a tészta, vékony lappá nyújtjuk, és kisebb téglalapokra vágjuk. Megkenjük az olívaolaj felével, majd a széleit bevizezzük. Rájuk halmozzuk tölteléket, félbehajtjuk, és egy kés hegyével összenyomjuk a széleket. A tetejét megkenjük olajjal, és 200 fokos sütőben 15 percig sütjük. Forrón tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.