A megtisztított oldalast felvágjuk 10 cm széles darabokra, sózzuk, borsozzuk. A zsírt megmelegítjük, majd hozzáadjuk a babérlevelet a meghámozott vörös- és 4 gerezd fokhagymával együtt. Beletesszük az oldalasdarabokat, és 160 fokra előmelegített sütőbe toljuk 15 percre. Azután 110 fokra állítjuk a sütő hőfokszabályzóját, és főzzük-pároljuk a húst további 15 percig.
A tésztát forrásban lévő, sós vízben a csomagolásán megadott utasítás szerint kifőzzük. Ezután leszűrjük, és félreteszünk 50 ml felfogott főzővizet. A vajat felforrósítjuk, és fél percig pirítjuk rajta a megmaradt, megtisztított, átnyomott fokhagymát. Hozzáadjuk a tésztát, a felfogott főzővizet, valamint a finomra vágott petrezselymet, és kevergetve pirítjuk további fél percig. Végül a citrom kifacsart levével ízesítjük. Ezzel tálaljuk az oldalast.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.