Elkészítés: A megtisztított burgonyát hasábokra vágjuk, hideg sós vízben odatesszük, majd lassú tűzön puhára főzzük. Amikor megvan (a villával beleszúrva széthasadnak a burgonya kockák), leszűrjük, de a levet nem dobjuk el. A püréhez hasonló módon elkészítjük, vajat, tejfölt keverünk hozzá, majd miután csomómentesre kevertük, hozzátöltjük a levet és a tejet, elkavarjuk, majd kevergetve felforraljuk. Frissen őrölt borsot, sót és finomra vágott petrezselyemlevelet szórunk rá. Opcionálisan vékony sajtszeletekkel tálaljuk, és pirított zsemlekockával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.