Előkészítés: A csirkemellet megmossuk, leszárítgatjuk, sóval, őrölt borssal és a grillfűszerrel bedörzsöljük. A lilakáposztát megtisztítjuk, vékony csíkokra vágjuk/gyaluljuk, megsózzuk.
Elkészítés: Felforrósítjuk az olajat, és a húsdarabokat megsütjük benne. Ha elkészült, vékonyan felszeleteljük. Közben a lilakáposzta szálait kézzel kicsit összetörjük. Az ecetet elkeverjük a cukorral és az olívaolajjal, a káposztára locsoljuk. Beleszórjuk a mogyorót és a durvára tört koriandermagot. Végül beleforgatjuk a csirkemellet is. Ha van kéznél, friss korianderlevelekkel díszítjük.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 346 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.