A sütőt előmelegíjük 160 fokra. Egy 20x30 cm-es tepsit kikenünk 2 evőkanál citromízű Kronen repceolajjal.
A lisztet, a sütőport és a darált mandulát összekeverjük. A tojások sárgáját, a porcukrot, a sót és a vaníliás cukrot habosra verjük (legalább 10 percig kell habosítani). Folyamatos kevergetés mellett óvatosan belecsorgatjuk a citrom ízű Kronen repceolajat, majd hozzáadjuk a túrót.
A tojások fehérjét kemény habbá verjük, hozzáadjuk a kristálycukrot és tovább verjük , amíg krémes és hófehér lesz. Óvatosan összekeverjük a tojásos-olajos masszával.
Az elkészült keveréket 1 cm vastagon a tepsibe simítjuk. A felezett, előfőzött körtéket lecsepegetjük, majd bevagdossuk, és a massza tetejére helyezzük. A süteményt a sütő középső részén 20 percig sütjük. A sütőből kivéve hagyjuk kihűlni, végük porcukorral megszórva kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.