A tojások fehérjét a kristálycukorral kemény habbá verjük, majd hozzáadjuk a tojások sárgáját és összedolgozzuk. Ezután hozzáadjuk a sütőport és a lisztet.
A jól eldolgozott masszát nagyobb méretű, négyzet alakú tepsibe öntjük és 175 fokra előmelegített sütőbe helyezzük.
Ameddig a tészta sül, elkészítjük a krémet és a tölteléket. A főzős pudingot elkészítjük a csomagoláson található utasítás szerint.
A töltelékhez a reszelt almát lecsöpögtetjük, majd a porcukorral és a fahéjjal összekeverjük.
A kihűlt piskótát félbe vágjuk. Az egyik fél piskótára rákenjük az almás tölteléket, majd ráhelyezzük a másik fél piskótát. Végezetül a sütemény tetejére kenjük a vaníliakrémet. A süteményt hagyjuk egy kicsit összeérni, majd tégla alakra szeletelve kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.