A csokoládét darabokra törjük, és 2 evőkanál vízzel együtt tálba tesszük. Forró vízfürdőbe állítjuk, majd kevergetve felolvasztjuk. A tojásokat szétválasztjuk, levesszük a tűzről a csokoládét, és hozzáforgatjuk a sárgájákat, és alaposan összedolgozzuk. A tojásfehérjéket lágy habbá verjük, hozzáadjuk a cukrot, majd kemény habbá verjük.
A tojáshab harmadrészét laza mozdulatokkal a csokis keverékhez forgatjuk.
Végül óvatosan a többi habbal is összedolgozzuk. Poharakba, tálkákba vagy csészékbe kanalazzuk, és néhány órára a hűtőbe tesszük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.