A kolbászról lehúzzuk a héját és felkarikázzuk. A hagymát felkockázzuk, a krumplit szintén megpucoljuk és felvágjuk.
A kolbászt egy evőkanál zsíron elkezdjük pirítani, majd amikor engedi a zsírját, a hagymát is hozzáadjuk. Ha a hagyma megpirult, hozzáadjuk a krumplit. Sózzuk és borsozzuk, majd hozzáadjuk a pirospaprikát. Fél evőkanál gulyáskrémmel és fél evőkanál Piros Arannyal ízesítjük.
Felöntjük annyi vízzel, hogy éppen csak ellepje a krumplit, beletesszük a paradicsomot (egészben) és lefedjük. Amikor kezd puhulni a krumpli, levesszük róla a fedőt és tovább főzzük addig, amig teljesen megpuhul. Végül kivesszük a paradicsomot.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.