A répát megpucoljuk és felkarikázzuk, a brokkolit megmossuk és rózsáira szedjük.
Felforraljuk a vizet, hozzáadjuk a kukoricadarát és csomómentesre keverjük. Addig főzzük, amíg el nem válik majd az edény falától. Megsózzuk, megborsozzuk, végül hozzákeverjük a vajat.
Egy serpenyőben felhevítjük a ghít, hozzáadjuk a répát, a brokkolit és egy kevés vizet, majd kb. 15 perc alatt puhára pároljuk. Megsózzuk és megborsozzuk.
A polentát a párolt zöldséggel kínáljuk.
Megjegyzés
A polentát meglocsolhatod olívaolajjal is ha szereted - én mindent meglocsolok olívával! :) A polenta nem más, mint kukoricadarából készült sűrű, krémesre főzött kása, ami nagyon tápláló. Magyarországon puliszka néven is ismerik.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.