Elkészítés: Az apróra vágott vöröshagymát a zsíron barnára fonnyasztom, hozzáadom a szétnyomott fokhagymát, és együtt átpirítom. A tűzről levéve beleszórom a pirospaprikát, ráöntök 3-4 dl vizet, és felforralom. Forrás után beletéve a többi fűszert kb. 35-40 percig főzöm (ha szükséges, a vizet pótolni kell). Miután a hagyma teljesen szétfőtt és zsírjára visszasült, hozzáadom a karikára (lehet kisebbre is) vágott krinolint, és addig főzöm, míg a krinolin megdagad.
A krinolin helyett virsliből vagy párizsiból is készíthető. Önállóan vagy főzelékhez adva is kitűnő.
Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.