A krumplit meghámozzuk és kisebb kockára vágjuk, a hagymát megtisztítjuk felaprítjuk.
Egy lábasban olajat vagy zsírt hevítünk, hozzáadjuk a hagymát és üvegesre pároljuk. A tűzről lehúzzuk, elkeverjük benne az őrölt fűszerpaprikát, majd hozzáadjuk a krumplit. Visszatesszük a tűzre, felöntjük egy kevés vízzel, sóval, borssal ízesítjük és addig főzzük, amíg a krumpli meg nem puhul. Ha megfőtt, akkor krumplinyomóval összetörjük.
A bőr nélküli tepertőt apró kockára vágjuk és forró serpenyőben átpirítjuk. A tésztát a csomagoláson található előírás szerint forró, lobogó, enyhén sós vízben kifőzzük, majd leszűrjük.
A krumplit összekeverjük a tésztával és a tepertő egy részével. A maradék tepertőt tálaláskor rászórjuk a tészta tetejére. Savanyúsággal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.