A krumplis tészta elkészítéséhez a hagymát kockákra vágjuk, és a felforrósított olajon megpirítjuk. Megszórjuk pirospaprikával, majd hozzáadjuk a meghámozott, kockákra vágott burgonyát, és felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje. Sóval, borssal ízesítjük, és lassú tűzön megfőzzük.
Amikor a krumpli már puha, összetörjük villával vagy burgonyatörővel.
A tésztát a csomagoláson található útmutatás szerint forró vízben kifőzzük, majd hozzákeverjük a tört burgonyához. Savanyúsággal tálalhatjuk.
Nézd meg videón is, hogyan készül az egyszerű krumplis tészta!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.