Elkészítés: A tepertőt késsel durvára összevágjuk. A túróhoz keverjük, hozzáadjuk a sót, a zsemlemorzsát és a tejfölt, összekeverjük.
A réteslapokat olajjal megkenjük, a túrós tölteléket vékony csíkban ráhelyezzük, konyharuha segítségével feltekerjük (nem túl szorosan, mert kireped). A másik 2 rudat is így készítjük, azzal a különbséggel, hogy feltekerés előtt az egyiket zsályával, a másikat rozmaringgal szórjuk meg, így 3 féle rétesünk lesz.
Megkenjük olajjal, és 170 fokos sütőben (légkeverés nélkül) szép pirosra sütjük. Pihentetjük, majd szeleteljük, finomra vágott zöldhagymával és chilivel díszítve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.