A szálasra vágott burgonyát terítsük kiolajozott tepsibe. Nyomkodjuk le, hogy a szálak összeálljanak, majd süssük pirosra. Terítsük deszkára, és vágjunk belőle téglalapokat.
A megtisztított, nagy cikkekre vágott gombát pirítsuk meg nagy lángon a felforrósított olívaolajon. Szórjuk meg a liszttel, pirítsuk le kissé, majd öntsük hozzá a tejszínt. Sózzuk és borsozzuk meg, majd forraljuk 3 percig. Végül forgassuk hozzá a finomra vágott kaprot és petrezselymet.
Helyezzünk egy burgonyalapot meleg tányérra, kanalazzunk rá a gombából és egy keveset a mártásból. Borítsuk be egy másik burgonyalappal. Díszítsük a tetejét néhány gombacikkel, és locsoljuk körbe a mártással.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.