Elkészítés: 1. Vajazd meg a kenyereket, és béledj ki velük egy enyhén kivajazott tűzálló tál (kb. 17X28 cm-es) alját és oldalát.
2. Kissé grillezd vagy párold meg a cukkinit a póréhagymával.
3. Szórd a kukoricaszemeket a vajas kenyerekre, majd rendezd el rajtuk a cukkinit és a póráhagymát.
4. A tojásokat verd fel a tejjel és a kakukkfűvel. Jól fűszerezd meg! Ezt a keveréket öntsd rá a zöldségekre, és szórd meg reszelt sajttal.
5. Fedd le, és tedd hűtőszekrénybe legalább 4 órára.
6. 190 fokos sütőben (gázsütő 5-ös fokozat) süsd meg 45-50 perc alatt, amíg a teteje megszilárdul.
7. Tálalás előtt 5 percig pihentesd.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.