Elkészítés: 1. Az élesztőt és a cukrot elkeverjük a langyos víz felében, 15 perc alatt felfuttatjuk. A lisztet tálba öntjük, majd a sóval, a felfutott élesztővel és a maradék langyos vízzel bedagasztjuk, a tetejétpár csepp olajjal megkenjük, és letakarva, langyos helyen 1 órát kelesztjük.
2. Az olaj és a vaj keverékén megdinszteljük a hagymát és a fokhagymát. Egy tálban összedolgozzuk a bárányhúst a dinsztelt hagymával, a paradicsompürével, pici cukorral, a chilivel és a mentával, sózzuk, borsozzuk.
3. A sütőt előmelegítjük 220C fokra. A tésztát lisztezett felületre borítjuk, kicsit átgyúrjuk, majd 4 részre osztjuk. Ovális lapokká nyújtjuk, olajozott tepsire tesszük, egyenletesen elosztjuk rajtuk a bárányhúsos keveréket, a széleket kissé visszahajtjuk.
4. Kb. 20 perc alatt megsütjük. Megszórjuk petrezselyemmel, meglocsoljuk citromlével.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.