Elkészítés: Kevés olajon kisütjük a kockára vágott szalonnát, beletesszük a vöröshagymát, majd a fokhagymát. Ha megpárolódott, beletesszük a húst, fehéredésig kevergetjük. Ezután kerül bele a só, a paradicsom, a cukor, a bazsalikom, a kakukkfű, a bors és a ketchup. Összekeverjük, felöntjük egy kis vízzel, hogy rendesen ellepje, kb. fél óra múlva kész. Ekkor egy kis lisztet teszünk bele, majd a tejfölt. A tésztát kifőzzük, leszírjük, rétegezzük a raguval. Sajtot reszelünk a tetejére, betoljuk a sütőbe annyi időre, amíg a sajt ráolvad.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.