Elkészítés: Kevés olajon kisütjük a kockára vágott szalonnát, beletesszük a vöröshagymát, majd a fokhagymát. Ha megpárolódott, beletesszük a húst, fehéredésig kevergetjük. Ezután kerül bele a só, a paradicsom, a cukor, a bazsalikom, a kakukkfű, a bors és a ketchup. Összekeverjük, felöntjük egy kis vízzel, hogy rendesen ellepje, kb. fél óra múlva kész. Ekkor egy kis lisztet teszünk bele, majd a tejfölt. A tésztát kifőzzük, leszírjük, rétegezzük a raguval. Sajtot reszelünk a tetejére, betoljuk a sütőbe annyi időre, amíg a sajt ráolvad.
2025.02.15.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.