Elkészítés: A szalonnát nagyon picire vágjuk és kisütjük a zsírját. A hagymát laskára vágjuk, megpirítjuk a szalonnával és a zsírral.
Felszeleteljük a paprikát, a cukkinit és a padlizsánt kockákra vágjuk, majd hozzáadjuk a szalonnás hagymához. Megszórjuk ételízesítővel, sóval, borssal, pici cukorral, majd hámozott paradicsomot adunk hozzá. Összepároljuk a zöldségeket (félpuhára), majd beleöntjük a babot (fél doboz lével együtt), hozzáadjuk a paradicsomsűrítményt, és készre főzzük (ízlés szerint valaki puhábbra vagy keményebbre, ki hogy szereti a zöldségeket benne).
Végül megszórjuk kakukkfűvel, tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.