Forró olajon közepesen megpirítjuk a vékony szeletekre vágott hagymát, majd hozzáadjuk a csíkokra vágott paprikát. Addig sütjük, ameddig majdnem teljesen megpuhulnak.
A paradicsomot felkockázzuk és az edénybe tesszük. A zöldségeket ezután puhára pirítjuk, ha szükséges, egy kevés vizet öntünk alá.
Amikor a hagyma, a paprika és a paradicsom megpuhult, hozzáadjuk a felszeletelt virslit, és öt percig főzzük a zöldségekkel. Egy tálban egy kevés sóval és borssal felverjük a tojást és, ráöntjük a lecsós alapra, majd készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.