A hagymákat felkarikázzuk, a paprikákat kicsumázzuk, majd azokat is felkarikázzuk. A paradicsomokat a lehető legapróbbra daraboljuk, a virsliket felkarikázzuk.
Kevés olívaolajon megfonnyasztjuk a karikára vágott hagymát, majd együtt hozzáadjuk a lecsópaprikát, a darabolt paradicsomot, és a fokhagymagerezdeket fokhagymanyomóval rányomjuk.
Kevés bort öntünk rá, és megsózzuk. Mikor kevés levet engedett a lecsó, hozzátesszük a felkarikázott virslit, a száráról lehúzott kakukkfüvet, és fedő alatt rövid ideig együtt főzzük. Közben lazán összekavarjuk a tojásokat, és hozzáöntjük a lecsónkhoz. Enyhén megszórjuk őrölt pirospaprikával, és frissen borsot őrlünk rá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.