A szalonnát csíkokra, a paprikákat karikára vágjuk, a hagymákat feldaraboljuk, a paradicsomot nyolcadoljuk.
Egy serpenyőbe öntünk egy kevés olajat, beletesszük a szalonnát, amikor megsült, hozzáadjuk a hagymákat, a csilit és a rizst. Megpirítjuk, majd beletesszük a paprikákat, végül a paradicsomot és megfűszerezzük.
Felszeleteljük a kolbászt és a virslit, amikor már majdnem kész a lecsó, beletesszük. Néhány perc után levesszük a tűzről, és lefedve hagyjuk, hogy tovább párolódjon a rizs. Rozskenyérrel és vörösborral fogyasztjuk.
Megjegyzés
Ez az egyik kedvenc lecsóm. Csak azok olvassák, akik szeretik és bírják a csípőset.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.